Lediga tjänster på Ekonomiq 2018-03-16T13:11:42+00:00

Lediga tjänster

Vi på Ekonomiq är alltid intresserade av att få kontakt med proffsiga och erfarna redovisningskonsulter. Är du intresserad av att bli en del av vårt team på Ekonomiq så sänder du in en intresseansökan, ditt CV, ansökningsbrev samt lönekrav via mejl till info@ekonomiq.se
Välkommen med din ansökan!.

Just nu söker vi en Kvalificerad Redovisningskonsult till Ekonomiq i Täby

Den professionella och engagerade redovisningsbyrån i Norrort som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter i kombination med ”livsbalans” för sina anställda.

Om tjänsten
I takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar söker vi ännu en rutinerad och dedikerad kollega till vårt team.
Tjänsten innebär att du självständigt skall ha kundansvar och arbeta med bland annat;

– löpande redovisning
– redovisning av mervärdesskatt, arbetsgivaravgifter
– kund- och leverantörsreskontra
– fakturering
– bokslutsarbete
– årsredovisningsarbete
– bolagsdeklarationer

Detta är en heltidstjänst eller deltidstjänst på 75% placerad vid kontoret i Arninge, Täby. Vi tror att förutsättningar för god livsbalans skapas genom att jobba fokuserat under arbetstid för att sedan kunna vara ledig på kvällar och helger. Därför utförs allt arbete på kontoret. Vi arbetar 39 timmar/vecka alla veckor förutom 10 veckor på sommaren, det vill säga kl 8-17 måndag – torsdag och kl 8-16 fredag. Inga resor i tjänsten förekommer och övertidsarbete är mer ett undantag än en regel. På sommaren tillämpar vi sommartid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning gäller..

Erbjudande
Ekonomiq erbjuder en kvalificerad tjänst som redovisningskonsult på en dedikerad och mindre redovisningsbyrå med en 20- årig historia. Vi har förmånen att kunna välja våra kunder och arbetar därför endast med seriösa och etablerade företag.

Vi söker
Vi söker dig som är en kvalificerad redovisningskonsult med stort ansvarstagande och engagemang, egen initiativförmåga och som älskar att ge god service till dina kunder. Är du en auktoriserad redovisningskonsult är det ett plus. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta på redovisningsbyrå. Du kommer att ansvara för ett antal klienter, varför det är viktigt att du är professionell och noggrann samt har förmåga att arbeta med flera kunduppdrag och kundrelationer parallellt. Mångårig erfarenhet av att självständigt sköta hela ekonomin och bokföringen på ett kvalificerat sätt är alltid ett krav för att kunna arbeta hos oss. Även erfarenhet av att självständigt sköta årsredovisningsarbete och bolagsdeklarationer är ett krav för tjänsten. Har du kunskap av lönebearbetning av tjänstemannalöner är det ett plus.

Vi arbetar bland annat med Hogia ByråEkonomi, Fortnox Ekonomisystem samt Wolters Kluwer Skatt och Bokslutsprogram varför det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av dessa eller liknande ekonomisystem.

Vi värdesätter ett öppet och glatt sinne men det är lika viktigt att du har en stor vilja att samarbeta och att ta ansvar.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Frågor och ansökan
I den här rekryteringen har Ekonomiq valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsulterna Lotta Belfrage Palmqvist, 0722-522 373 eller Peter Palmqvist, 0705-708 282.

Ansök senast 8 april 2017 genom att skicka in CV och ansökningsbrev via www.constatera.se eller maila till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Kontakta oss för en offert