Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med proffsiga och erfarna redovisningskonsulter. Är du intresserad, nu eller i framtiden, av att bli en del av vårt team på Ekonomiq så sänder du in en intresseansökan, ditt CV, ansökningsbrev samt lönekrav via mejl till info@ekonomiq.se
Välkommen med din ansökan!

Ekonomiq utökar teamet av redovisningskonsulter

Ekonomiq i Norrort AB är en auktoriserad redovisningsbyrå som hjälper små och medelstora företag med ekonomi, bokföring och administration. Företaget ligger i Arninge i Täby.

Vi har mycket kundförfrågningar och behöver därför rekrytera nya kollegor till vårt team av proffsiga redovisningskonsulter. Är du en rutinerad redovisningskonsult som är engagerad och stresstålig som person och tycker om att ge service till dina kunder, då passar Ekonomiq för dig.

Tjänsten är en heltidstjänst alternativt 75% deltidstjänst och innebär att Du ska arbeta självständigt och ha eget kundansvar. Du ska ha mycket god förmånga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Våra kunder finns inom olika branscher och är av varierande storlek.

Ett extra plus är om du har tidigare erfarenheter av att arbeta på redovisningsbyrå eller är auktoriserad redovisningskonsult. Du kommer att ansvara för ett antal klienter, varför det är viktigt med proffsighet, noggrannhet och framförallt egen initiativförmåga. Att ha mångårig erfarenhet av att självständigt sköta hela ekonomin och bokföringen på ett proffsigt sätt är alltid ett krav för att kunna arbeta på Ekonomiq. Vår servicegrad är hög och vi ser därför att du känner ett nöje i att alltid serva dina klienter på bästa sätt.

Vi arbetar bl.a med Hogia ByråEkonomi och Fornox Ekonomisystem varför det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av dessa program.

Vi värdesätter ett öppet och glatt sinne men lika viktigt är det att viljan till samarbete och ansvar är stort.

Frågor och ansökan
Skicka din ansökan på e-post info@ekonomiq.se eller

Ekonomiq i Norrort AB,
Box 7386, 187 15 TÄBY

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Kontakta oss för en offert