Om oss

Ekonomiq är sedan 1996 en etablerad redovisningsbyrå med ett flertal rutinerade redovisningskonsulter.
Våra kunder är företag som kräver en erfaren, proffsig och långsiktig samarbetspartner med bred kompetens inom ekonomi och redovisning.
Vi är ett fullserviceföretag inom ekonomi och redovisning vilket gör att vi arbetar med uppdragsgivare som finns i hela näringslivet, allt från små familjeföretag, koncerner till internationella bolag.
Förutom våra egna proffsiga och engagerade redovisningskonsulter så har vi ett brett kontaktnät av bland annat revisorer, advokater och skattejurister.

Ekonomiq är sedan flera år tillbaka auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Srf konsulterna som är den ledande bransch organisationen inom redovisning och lön.
Att anlita en auktoriserad redovisningsbyrå innebär en kvalitetssäkring och en trygghet för dig som företagare. Vi som auktoriserade redovisningskonsulter tar ansvar för att utförda tjänster håller en hög kvalitet, vilket i sin tur leder till hög kvalitet i din ekonomi och redovisning. Vi genomgår kontinuerliga kvalitetskontroller såsom medlemmar i Srf vilket säkerställer kvalitet på de tjänster vi levererar.

För oss är alla kunder lika viktiga och vi är kända för vårt engagemang för våra kunder. Det bästa beviset är för oss våra långvariga kundrelationer!

Lediga tjänster
Kontakta oss för en offert